WAR-7; Wie stopt de Fun-J???

Weer een veld van 11 boten in de ORC-1, en de onbekende “eend in de bijt” van vorige week is meteen bij iedereen bekend. Team Fun-J was wederom niet bij te houden, waardoor de 2e overwinning een feit was. The Fox had een prima avond met een 2e plaats. Vanaf de start waren zij verwikkeld in een strijd met SiX-Pack, die genoegen moest nemen met de 3e plaats deze keer. Decatur Sailing, normaal goed voor een top-5 plaats, had blijkbaar haar avond niet. Zij werden slechts negende.

Ook een mooi veld van 8 boten in de ORC-2.  Evenals vorige week ging de overwinning overtuigend naar de J-Power. En eveneens net als vorige week gevolgd door de Tri-Eau en de Flevomare01. Het is goed om te zien dat de teamleden van de Flevomare01 (onze verenigingsboot) duidelijk progressie maakt. De Kapriool maakte de overstap van de SW-klasse naar de ORC-2 en begon met een mooie 6e plaats.

Ondanks de overstap van de Kapriool naar de ORC-2 deze avond 4 boten aan de start in de SW-klasse. De Hatse Flatse pakte haar 2e overwinning, gevolgd door de Feniks en de French Connection.

WAR-7 was weer een heerlijke zeilavond, waarbij vooraf de voorspellingen erg wisselend waren. Variërend van 2-3 bft tot een avondje met 18-20 knopen en kans op regen. Het bleef (nagenoeg) droog en de wind was enigszins wisselend, maar prima om heerlijk te zeilen.

Nog 4 wedstrijden te gaan. De strijd om de Leo van Raam trofee is in volle gang!!