• Iedere zeilliefhebber/booteigenaar kan hoofdlid worden bij Flevomare. Je kunt aan alle activiteiten meedoen. Voor een aantal activiteiten vragen we extra financiële bijdrage. Je wordt ook aangemeld bij het Watersportverbond. Noodzakelijk voor het krijgen van bijvoorbeeld een startlicentie.
  • Het bemanningslidmaatschap is bedoeld voor bemanningen die meezeilen met de hoofdleden en ook aan andere wedstrijden meedoen. Bemanningsleden zijn ook lid van het Watersportverbond. Als bemanningslid kun je je kenteken doorgeven om op woensdagavond achter de slagboom te parkeren.
  • WAR-vaarder is bedoeld voor bemanningen die meezeilen met de hoofdleden tijdens de WAR. Je krijgt toegang om op woensdagavond achter de slagboom te parkeren. WAR-vaarders zijn donateur van Flevomare.  Als WAR-vaarder kun je je kenteken doorgeven om op woensdagavond achter de slagboom te parkeren.
  • Verenigingsbootleden trainen en zeilen met de verenigingsboot, de Flevomare01. Een J/70.

Contributie en betalen

De contributie wordt automatisch afgeschreven van je bankrekening. Heb je hier problemen mee, geef het dan aan. Maar deze werkwijze bespaart onze penningmeester wel veel tijd.

Opzeggen

Dat zien we natuurlijk liever niet. Maar het kan natuurlijk. Geef je opzegging voor het 1 januari van het nieuwe jaar door. Ook daar hebben we natuurlijk een handig formulier voor.

Wijzigen

Geef je verhuizing ook a.u.b. door. Of als je van soort lidmaatschap wilt wisselen.

Tot slot

Privacy wordt steeds belangrijker. Flevomare gaat zorgvuldig met je gegevens om. Maar een aantal zaken vinden we toch wel handig. Via je e-mailadres ontvang je een Nieuwsbrief met informatie over activiteiten van de vereniging. Ook kan het zijn dat we foto’s nemen, tijdens activiteiten. Wil je dat er geen foto met jou afbeelding wordt gepubliceerd, laat het weten. Bij het inschrijven voor specifieke wedstrijden kunnen we hier aanvullende voorwaarden stellen.Voor alle info m.b.t. privacy bekijk onze privacyverklaring.