Winterwedstrijden

In het najaar en vroege voorjaar van ieder seizoen organiseert Flevomare Winterwedstrijden In 2019 gaat de eerste wedstrijd 22 september van start. Lees verder de bepalingen.

Uitslag Winter

Zondagmiddag na de wedstrijd wordt de uitslag bekend gemaakt in het Regatta Centrum. Lever je finishbriefje hier ook in.

Woensdag Avond Regatta (WAR)

Van begin april tot begin september organiseert WSV Flevomare de Woensdag Avond Regatta, ook wel WAR genoemd. Deze zeilwedstrijden worden op het Markermeer ter hoogte van Pampus gehouden.

Inschrijven WAR

Aanmelden als Lid Flevomare

Aanmelden Whatsappgroep via link bevestigingsmail

Deelnemers

WAR Bepalingen, banen, startschepen

Lees voor je start de wedstrijdbepalingen, hierin vind je hoe de banen bekend worden gemaakt, de starttijden, hoe de uitslagen verwerkt worden en de banen.

lezing zeiltrim flevomare

WAR Uitslagen, punten, klassement, finishbriefje

Je zeilt voor het plezier, maar een goed resultaat is ook belangrijk. Als je zeker wilt zijn dat je in de uitslag voorkomt, lever dan na afloop het finishbriefje in.

Winter Uitslagen, protesten en commissie

Lees voor je start de wedstrijdbepalingen en zorg ervoor dat je voldoende kennis van de wedstrijdregels hebt.

 

Almere Regatta, altijd in mei

Flevomare organiseert ieder jaar de Almere Regatta. Dit is een landelijk 2 daags evenement waar alle zeilers op allerlei niveau aan kunnen deelnemen.

 

Pampus Regatta, gezellige wedstrijden, super feest

Samen met zeilvereniging Het Y en R&Z Naarden organiseert WSV Flevomare begin september de Pampus Regatta.

 

Inschrijven Pampus Regatta

Wedstrijdzeilen in eenkajuitboot, hoe werkt dat

Met een kajuitboot kun je mooie tochten maken, maar je kan er ook wedstrijden mee varen. Voor iedere kajuitboot kan een z.g. SW-getal worden bepaald (bij Flevomare gratis).

Wedstrijdcommissie

Noordzeeclub

Watersportverbond

Maak een afspraak voor ORC meting

 

Vanaf begin april woensagavond wedstrijden

Vanaf begin april tot begin september organiseert Flevomare de WAR. Zeilwedstrijden op het Markermeer voor Kajuitboten. Er wordt gevaren onder ORC en SW. In het najaar en vroege voorjaar zijn er de winterwedstrijden. Ook is Flevomare de trotse organisator van de Almere Regatta en mede organisator van de Pampus Regatta. Uiteraard zien we onze leden ook andere nationale en internationale wedstrijden

agenda icoon

Agenda

Laatste winterwedstrijden afgelast ivm Coronacrisis

05-04-20 De winterwedstrijden in maart en april zijn afgelast ivm de Coronacrisis. Meer informatie over Corona en zeilen op de website ...

8 April, ALV wordt digitaal gehouden

08-04-20

De uitgestelde Algemene Ledenvergadering vindt 8 April plaats in digitale vorm. Wanneer je wilt deelnemen aan de ALV (= digitaal …

8 April, Lezing Klaartje Zuiderbaan afgelast

08-04-20

De wedstrijdcommissie presenteert de belangrijkste wijzigingen rond de Woensdag Avond Regatta. Heb je vragen, twijfel je of je mee wilt …

-->
flevomare icoon

Sponsoren