Woensdag Avond Regatta (WAR)

Dit jaar start de WAR 8 juli 2020 Tot begin september organiseert WSV Flevomare de Woensdag Avond Regatta, ook wel WAR genoemd. Deze zeilwedstrijden worden op het Markermeer ter hoogte van Pampus gehouden.

Inschrijven WAR

Aanmelden als Lid Flevomare

Deelnemers

WAR Bepalingen, banen, startschepen

Lees voor je start de wedstrijdbepalingen, hierin vind je hoe de banen bekend worden gemaakt, de starttijden, hoe de uitslagen verwerkt worden en de banen.

lezing zeiltrim flevomare

WAR Uitslagen, punten, klassement, finishbriefje

Je zeilt voor het plezier, maar een goed resultaat is ook belangrijk. Als je zeker wilt zijn dat je in de uitslag voorkomt, lever dan na afloop het finishbriefje in.

Winter Uitslagen, protesten en commissie

Lees voor je start de wedstrijdbepalingen en zorg ervoor dat je voldoende kennis van de wedstrijdregels hebt.

 

Almere Regatta, altijd in mei

Flevomare organiseert ieder jaar de Almere Regatta. Dit is een landelijk 2 daags evenement waar alle zeilers op allerlei niveau aan kunnen deelnemen.

Pampus Regatta, gezellige wedstrijden, super feest

Samen met zeilvereniging Het Y organiseert WSV Flevomare begin september de Pampus Regatta.

Inschrijven Pampus Regatta

Wedstrijdzeilen in een kajuitboot, hoe werkt dat

Met een kajuitboot kun je mooie tochten maken, maar je kan er ook wedstrijden mee varen. Voor iedere kajuitboot kan een z.g. SW-getal worden bepaald (bij Flevomare gratis).

Wedstrijdcommissie

Noordzeeclub

Watersportverbond

Maak een afspraak voor ORC meting

 

Vanaf begin april woensagavond wedstrijden

Vanaf begin april tot begin september organiseert Flevomare de WAR. Zeilwedstrijden op het Markermeer voor Kajuitboten. Er wordt gevaren onder ORC en SW. In het najaar en vroege voorjaar zijn er de winterwedstrijden. Ook is Flevomare de trotse organisator van de Almere Regatta en mede organisator van de Pampus Regatta. Uiteraard zien we onze leden ook andere nationale en internationale wedstrijden.

agenda icoon

Agenda

Prijsuitreiking WAR

04-10-20

Na de tweede winterwedstrijd vindt de prijsuitreiking van de WAR plaats. Het aantal mensen dat aanwezig kan zijn is beperkt. …

4 oktober 2e winterwedstrijd & prijsuitreiking WAR

04-10-20

  Inschrijven kan weer voor de winterwedstrijden 2020/2021.¬† Voor leden van Flevomare is deelname gratis. Leden van andere verenigingen betalen …

-->
flevomare icoon

Sponsoren