Winterwedstrijden

De winterwedstrijden worden om de zondag gehouden. Actuele data staan op de site. Letop wisseling naar winter en zomer tijd. En twee starttijden!

WAR Bepalingen, banen, startschepen

Lees voor je start de wedstrijdbepalingen, hierin vind je hoe de banen bekend worden gemaakt, de starttijden, hoe de uitslagen verwerkt worden en de banen.

lezing zeiltrim flevomare

WAR Uitslagen, punten, klassement, finishbriefje

Je zeilt voor het plezier, maar een goed resultaat is ook belangrijk. Als je zeker wilt zijn dat je in de uitslag voorkomt, lever dan na afloop het finishbriefje in.

Almere Regatta houdt op te bestaan

Na 9 succesvolle edities (2011-2019) houdt de Almere Regatta op te bestaan vanwege diverse oorzaken.

Almere Regatta inschrijven

 

Pampus Regatta, gezellige wedstrijden, super feest

Samen met zeilvereniging Het Y organiseert WSV Flevomare begin september de Pampus Regatta.

Inschrijven Pampus Regatta

Wedstrijdzeilen in een kajuitboot, hoe werkt dat

Met een kajuitboot kun je mooie tochten maken, maar je kan er ook wedstrijden mee varen. Voor iedere kajuitboot kan een z.g. SW-getal worden bepaald (bij Flevomare gratis).

Vanaf begin april woensagavond wedstrijden

Vanaf begin april tot begin september organiseert Flevomare de WAR. Zeilwedstrijden op het Markermeer voor Kajuitboten. Er wordt gevaren onder ORC en SW. In het najaar en vroege voorjaar zijn er de winterwedstrijden. Ook is Flevomare de trotse organisator van de Almere Regatta en mede organisator van de Pampus Regatta. Uiteraard zien we onze leden ook andere nationale en internationale wedstrijden.

agenda icoon

Agenda

-->
flevomare icoon

Sponsoren