• Flevomare organiseert jaarlijks een groot aantal activiteiten. Van zeilwedstrijden tot lezingen. Op deze pagina lees je meer over de 'standaard' activiteiten. Maar we kunnen natuurlijk altijd iets nieuws bedenken. Houdt daarom ook de actuele agenda in de gaten. Een link naar de JAARAGENDA vind je onderaan deze pagina.
flefomare winter reunie

Maandelijkse Winter Reunie

Van november tot en met half april organiseert Flevomare een winterreunie. Lezingen door eigen leden, of door prominent zeilers. Altijd op een woensdagavond in het Regatta Center Muiderzand (RCM).

november:

januari:

februari:

maart:

april:

Winterwedstrijden in late herfst en vroege voorjaar

De winterwedstrijden beginnen weer in het vroege voorjaar tot begin april. Aan het eind van het seizoen beginnen we al in september. Ongedwongen, zonder start/finishschip op de zondagmiddag.

De data van dit jaar

Meer weten, bepalingen

Van april tot september woensdagavondwedstrijden

Jaarlijks schrijven 60 boten zich in voor de zeilwedstrijden op het Markermeer. Verdeeld over drie klassen wordt er gestreden om de prijzen en eer.

Welk evenement gaat de Almere Regatta vervangen?

De Almere Regatta is in 2019 voor het laatst georganiseerd. Intussen denken we na over een nieuw evenement. Ideeën? Laat het weten aan de wedstrijdcommissie

4 uren van Flevomare

4 uren van Flevomare

In mei – juni organiseert Flevomare de 4 uren. Net als bij de 24uurs kies je je eigen rakken. Maar nu zonder spinaker. En een extra gunstige handicap als je kinderen aan boord hebt.

Inschrijven

 

 

toertoch

Wie organiseert een toertocht

Ook Flevomare leden toeren veel. Alleen een gezamenlijke toertocht wil nog niet lukken. Heb jij een idee meld je dan.

Regelmatig sluiten we ons aan bij tochten van buurverenigingen. Houd de agenda in de gaten.

Pampus Regatta Flevomare

In september Pampus Regatta

In september organiseren we samen met zeilvereniging het Y  de Pampus Regatta. Met een groot SW veld en nog meer belangstelling voor het feest in Durgerdam. De wedstrijden worden in een wiervrij gebied gevaren.

In september het Valkenfestival

Jaarlijks strijdt Flevomare met zeilvereninging het Y uit Durgerdam om de Gouden Peddel. Dat gebeurt in Valken op de Loosdrechtse Plassen. Op een mooie zondagmiddag kan iedereen zijn ware zeilkunsten tonen in deze ‘eenheidsklasse’. Ook heel geschikt om met kinderen mee te doen.

seizoensafsluiting Flevomare

Seizoensafsluing

Aan het eind van het seizoen, bij een hapje en drankje vieren we het seizoen. De winnaars van de WAR krijgen hun prijs.

naar Agenda

Flevomare organiseert jaarlijks een groot aantal activiteiten. Van zeilwedstrijden tot lezingen. Op deze pagina lees je meer over de ‘standaard’ activiteiten. Maar we kunnen natuurlijk altijd iets nieuws bedenken. Houdt daarom ook de actuele agenda in de gaten. Klik hier voor de jaaragenda.

agenda icoon

Agenda

10 Februari, online ALV

10-02-21

De Algemene Ledenvergadering vindt 10 februari plaats in digitale vorm. Wanneer je wilt deelnemen aan de ALV (= digitaal bijwonen) …

flevomare icoon

Sponsoren