WAR-10 12-06-2024. Weer een topavond!

Afgezien van de temperatuur, was alweer de 10e WAR een topzeilavond met een mooie baan. Dat in de uitslag de wind als LOW werd beoordeeld, deed bij veel deelnemers de wenkbrauwen fronsen. Zij hadden meer een MEDIUM verwacht.

Van de 11 gestarte boten finishte Fun-J niet om nog onbekende redenen. Team SailSelect profiteerde meteen met een duidelijke overwinning, gevolgd door The Fox. De line-honours van de Narwal was goed genoeg voor een 3e plaats.

Een mooi veld van 11 boten in de ORC-B, waarbij de Wild Romance (Emil Helsper) 9 seconden sneller was van de Kapriool van Olav Groenendijk. Flevomare 1 completeerde het podium met een 3e plaats.

In de SW-klasse gingen 7 boten van start. In deze klasse is het een mooie strijd tussen boten met Muiden (deze avond met 3 boten) dan wel Muiderzand (met 4 boten aan de start) als thuisbasis.

De CAPA IV van Ronald Steinmetz uit Muiden won deze avond, gevolgd door de zeer constant varende Hee Doe (fam. Berghuis) en de Hatse Flatse (Mario Bakker), beiden uit Muiderzand.

Met deelname van boten uit havens van Muiden, IJburg en soms Durgerdam bewijst Flevomare al jaren de meerwaarde van hun Woensdagavondwedstrijden.

Voor de volledige uitslag en klassement: https://www.flevomare.nl/home/uitslagen/