Time

7:30 pm - 10:00 pm
Category

Let op. Er zijn twee startgroepen. Kijk goed in welke startgroep je bent ingedeeld zodat je op de juiste tijd start.

Handige links:

Pleziervaartuig verzekeringen onder de loep, Winterreunie 10 november

Date

10 nov 2021

Winter Reünie 10 november

Pleziervaartuig verzekeringen onder de loep van een specialist. 

Klaas Jan Kroon neemt u mee in de wereld van pleziervaartuigen verzekeringen.  Een pleziervaartuigen verzekering behoort tot de basisuitrusting van elke boot. “Maar in de praktijk krijgt dit onderdeel onvoldoende aandacht wat u op den duur veel geld kan kosten” zegt Klaas Jan.
We besteden aandacht aan de verschillen in dekkingen, polissen en voorwaarden. Voor elke boot of gebruik is er een polis. En is er specifiek gebruik of speciale wensen, is er vaak sprake van maatwerk.  Dat maakt verzekeren mensen werk. Klaas Jan is sinds zijn prille jeugd fervent zeiler en werkzaam als watersport specialist bij Nemass de Boer assurantiën.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.


De winterwedstrijden worden om de week gehouden op zondagmiddag. Er is een klasse en iedereen vaart onder ORC rating. Voor de schepen zonder geldige ORC meetbrief en niet ORC gemeten schepen zal door de organisatie een passende rating berekend worden. Het schip dat als eerste de finish over vaart, functioneert als finish schip voor de volgende schepen. De uitslagen worden in het het Palaver (Regatta Centrum Muiderzand) na afloop van iedere wedstrijd bekend gemaakt.