Startschepen WAR 2023 bekend (1e deel)

Vanaf woensdag, 12 april a.s. starten we weer met de WAR2023. Om dit mogelijk te blijven maken zijn we als Flevomare aangewezen op start/finish schepen vanuit de deelnemende schepen. Dit jaar is het de intentie om iedereen die in de ORC vaart, aan de beurt laten komen.

Voor de eerste serie wedstrijden zijn de boten in onderstaand overzicht geselecteerd om als start- en finish schip te fungeren.

Indien er geruild moet worden met een ander schip i.v.m. vakanties of andere hindernissen, verzoeken we jullie om dit in onderling overleg te doen en dit even te laten weten aan ons, zodat wij de planning juist kunnen bijwerken.

Om als startschip te fungeren, is er een tas met spullen vanuit de commissie beschikbaar. Hierin zit de ILM ankerboei t.b.v. de start met een 18 meter lange verzwaarde ankerlijn en een tas met de finishpapieren, een hoorn, de VHF handmarifoon en de GPS tijdklokken. Bijgaand vind je ook de volledige startprocedure. De tas met spullen is vanaf ongeveer 18 uur af te halen bij het clubhuis, Eddy, of in overleg elders.

Hieronder de voorlopige indeling. De rest van de wedstrijden worden z.s.m. ingedeeld, zodra we meer zicht op deelnemende schepen hebben.