Lidmaatschapsupdate voor Bemanningsleden

Bemanningsleden en WAR-vaarders hebben onderstaand bericht al in een speciale mailing ontvangen, maar omdat herhaling de kracht van de boodschap is, nogmaals een REMINDER!!!

Flevomare heeft verschillende leden: Hoofdleden, Verenigingsbootleden, Bemanningsleden en Donateurs (WAR-vaarders).

Donateur (WAR-vaarder)

Als WAR-vaarder vaar je tijdens de eigen clubactiviteiten als bemanningslid mee op een boot van een lid van Flevomare. Je hebt geen stemrecht en betaalt €30/jaar, maar je geniet wel van dezelfde voordelen als andere leden en word je niet automatisch lid van het Watersportverbond. Je bent nu donateur.

Bemanningslid met Licentie

Wil je deelnemen aan officiële zeilwedstrijden, dan hebben wij het zg. Bemanningslidmaatschap. Voor een extra €10 (€40/jaar totaal), regelen wij je lidmaatschap bij het Watersportverbond en heb je stemrecht. De wedstrijdicentie van het Watersportverbond moet jezelf aanvragen.

Wil je een wedstrijdlicentie en lid worden van het Watersportverbond? Meld deze wijziging via DEZE LINK om je keuze aan te geven en de eenmalige extra kosten van €10 te autoriseren.
Wil je WAR-vaarder blijven, dan hoef je niets te doen.
Nogmaals: beide groepen kunnen gratis deelnemen aan alle clubactiviteiten en genieten van gratis parkeren op wedstrijdavonden.

Kenteken doorgeven

Wil je tijdens de WAR gratis parkeren binnen de slagboom, geef dan je kenteken door via info@flevomare.nl o.v.v. Naam en bootnaam.
Niet nodig als je dit vorig jaar ook al hebt gedaan, mits je natuurlijk nog hetzelfde kenteken hebt.