Date

06 apr 2022

Time

7:30 pm - 10:00 pm
Category

Labels

Lezing

WAR-ming UP met Klaartje Zuiderbaan

Betere Teamprestatie door samenwerking

Ontwikkeling is mensenwerk en elk mens, elk team, elke organisatie is uniek. Daarom vergt de ontwikkeling van houding en gedrag, van samenwerking of leiderschap altijd aandacht voor de specifieke omstandigheden, uitdagingen en doelstellingen.

Team Heiner bestaat alweer bijna vijfentwintig jaar. Jaren van topsport, van grenzen verleggen, van de lat hoog leggen, van willen is kunnen, van succes is geen toeval. Terugkijkend valt het ons op dat de energiebron om dit aan te durven keer op keer inspiratie is. De eerste stap van topsport, ge√Įnspireerd te zijn om te durven een stap te zetten richting je doel.¬†Klaartje Zuiderbaan neemt ons mee in deze filosofie en doet handreikingen hoe wij ook op ons wedstrijdniveau hier voordeel van kunnen hebben.

Klaartje is zelf een zeer ervaren wedstrijdzeilster. Zij was actief in de Volvo Ocean Race (2001/2002), nam deel aan een Olympische campagne en ondersteunde in de periode 2010/2012 de campagne van Para-Olynpisch kampioenen in de Sonar-klasse. De laatste jaren is zij ook actief in de coaching van de Team Heiner Pups.


Location

Het Palaver
Marinaweg 32, 1361 AC Almere
Website
https://www.regattacentermuiderzand.nl/index.php/contact/locatie