Date

10 Jan 2024

Time

7:35 pm - 10:00 pm

10 januari: Nieuwjaarsborrel+ Eric van Vuuren over ‘wedstrijdvoorbereiding m.b.t. zeilwedstrijden’

10 januari: Nieuwjaarsborrel
Om op het nieuwe jaar te toasten nodigt het bestuur de leden, aanhang en overige geïnteresseerden uit voor de traditionele

Aansluitend op de Nieuwjaarsborrel een presentatie van Eric van Vuuren over ‘wedstrijdvoorbereiding m.b.t. zeilwedstrijden’.
Erik van Vuuren wordt vanwege zijn reputatie en ervaring als één van Nederlands meest complete zeilers gezien. In 2012 kwam dat fraai tot uiting nadat het Nederlandse zeilpubliek hem had genomineerd voor de Conny van Rietschoten Trofee, Neerlands meest prestigieuze zeiltrofee. Erik won in de categorie zeezeilen waarbij de jury hem omschreef als een ‘anchor men’ van het Nederlandse zeezeilen.
Erik is een zeiler in hart en nieren die het zeilen met de paplepel ingegoten kreeg. Sinds 2008 besteedt hij vanuit professie en voorzien van een enorme know how zijn tijd aan het verbeteren van techniek, bootperformance en bemanning, tot het initiëren en leiding geven aan succesvolle zeilcampagnes. Voorzien van passie, talent en aanstekelijk enthousiasme heeft hij menig zeiler (m/v) & zeilteam boven zichzelf zien uitstijgen en dat past bij hem als groot idealist als het gaat om vanuit zijn inzet en toewijding de Nederlandse zeilerij naar een hoger plan te blijven brengen.

Over wat er allemaal aan bod komt, laten we ons verrassen. Dat het leerzaam en nuttig zal zijn staat als een paal boven water.

Dit mag/wil je niet missen.


In de winter, van oktober tot april organiseert Flevomare maandelijks op een woensdagavond een lezing of bijeenkomst. 

 
Inloop is om 19:30 uur
Aanvang 20:00 uur
We proberen om 10 uur af te ronden en dan is er natuurlijk nog tijd voor een drankje.
 

Aan het resterende programma werken we nog, maar de data zijn bekend. Noteer ze alvast in je agenda. 

 

december

 

GEEN Winter reunie

woensdag

10-jan

 19:30

Winter Reünie

woensdag 

 14-feb

 19:30

Winter Reünie

woensdag 

 13-mrt

 19:30

Winter Reünie

woensdag 

 10-apr

 19:30

WAR-ming UP 

woensdag 

 17-apr

 19:30

1e WAR 2023