Deko Marina Lelystad wordt onderdeel van Port Adhoc Groep

We hebben er een zusterhaven bij! Deko Marina maakt vanaf 1 januari jl. deel uit van het netwerk van Port Adhoc. In 2019 sloten wij ons als Thuishavens Groep (Jachthaven Bruinisse, Jachthaven Naarden en Marina Muiderzand) aan bij het Port Adhoc netwerk en in 2021 volgden de collega’s van Jachthaven Lelystad Haven. Inmiddels bestaat het netwerk uit 12 jachthavens, zeven in Frankrijk en nu vijf in Nederland. Deko Marina ligt aan het IJsselmeer en biedt daarmee ruim en mooi vaargebied plus alle faciliteiten op de haven die u van ons mag verwachten (jachtservice, winterstalling, kraan, een erg leuk restaurant, jachtmakelaardij, verhuur van zeiljachten).

Wij heten Marcel, Camiel en Peter, de ervaren havenmeesters van Deko Marina, van harte welkom bij onze club. Vanuit het verleden hebben wij altijd goede contacten gehad met de mensen van Deko Marina. We zijn blij met onze nieuwe collega’s en kunnen niet wachten om kennis, faciliteiten en technologie met elkaar te delen.

De overname van Deko Marina past bij de groeistrategie van de Port Adhoc Groep. Binnenkort zullen ook andere havens zich aansluiten bij ons netwerk en kunnen wij u nog meer interessante bestemmingen bieden. Samen met Deko Marina beschikt Port Adhoc over ruim 10.000 ligplaatsen. Meer informatie vindt u op: www.port-adhoc.com/nl/

We zien u graag weer op de haven!
Kim Hess