ALV 8 april (samenvatting)

Een uitgestelde ALV vanwege het overlijden van onze voorzitter Leo van Raam. We hadden gehoopt de ALV te kunnen houden voorafgaande aan de WAR-ming Up, onze traditionele start van het wedstrijdseizoen. Echter de Coronacrisis goeide roet in het eten. Alle evenementen zijn van hogerhand verboden of minimaaal afgeraden. Dus ook onze WAR-ming Up bijeenkomst op 8 april.

Het bestuur besloot derhalve om de ALV als videovergadering te organiseren. Dankzij de inspanningen van onze (toen nog beoogde) voorzitter Ubbo Neisingh en onze secretaris Olivier Verhaar is dit gelukt. Door vooraf aan te laten melden, was er een goed overzicht van de deelnemers. Tevens was iedereen goed geinstrueerd over de vergaderprocedure.
Na de inbelronde en technische opstart begon om 19.45 uur de vergadering en werd de agenda afgewerkt. De deelnemers konden op hun scherm de stukken meelezen. (De techniek staat voor niets.)
Belangrijkste uitkomsten van de vergadering:

  • alle verslagen (secretarieel en financieel) werden unaniem goedgekeurd
  • het bestuur is uitgebreid met Ronald Lettenmeijer en als voorzitter is Ubbo Neisingh benoemd
  • de begroting 2020 is goedgekeurd
  • in de Rondvraag bedankte Emile van Raam mede namens zijn moeder voor de steun die zij mochten ontvangen vanuit flevomare na het overlijden van Leo. Het heeft de familie erg goed gedaan
  • Meerdere aanwezigen spraken de hoop uit om snel weer als club het water op te kunnen.