Lidmaatschappen

Sportief zeilen / wedstrijdtraining € 360,- per jaar.

Het seizoen loopt van April tot en met september.  Voor liefhebbers kijken we wat er in de wintermaanden mogelijk is.

Studententarief € 250,-.

Basis zeilvaardigheid is wel een vereiste.

 LIDMAATSCHAP

Sportief  zeilen / wedstrijdtraining

Je zeilt vooral om lekker buiten te zijn. Wedstrijdzeilen is minder belangrijk. Wel hoe je een boot veilig onder alle omstandigheden in de hand hebt. Je zeilt eens in de twee weken op een vaste avond. Ben je wedstrijdzeiler, of het lijkt je leuk om het wedstrijdenzeilen te leren. Dan wordt je zo mogelijk ingedeeld  met gelijkgestemden eens in de twee weken op een vaste avond in de week.

In de winter

We organiseren zelf of samen met andere verenigingen wintertrainingen. Met andere woorden je zeilt als de omstandigheden dat toelaten het hele jaar door.

 

Wedstrijdzeilen

Flevomare stimuleert het wedstrijdzeilen. Deelname aan wedstrijden die door Flevomare worden georganiseerd zijn gratis. Ook aan landelijke wedstrijden kun je meedoen. Alleen dan betaalt het team zelf de inschrijvingen.

 

Vrijzeilen / zelfstandig trainen

Als de boot niet in gebruik is voor trainingen of wedstrijden, kun je de boot meenemen. Zie de pagina Vrijzeilen voor de voorwaarden.

 

Voor alle lidmaatschappen geldt:

Welkom bij lezingen, met name in de winter; meedoen met andere activiteiten van Flevomare; onderlinge wedstrijden; regelmatig deelname aan woensdagavond regatta. En natuurlijk met de boot zeilen door de week of in het weekend.

Uiteraard volgen er nog kleine lettertjes over aansprakelijkheid, zeilbekwaamheid, veiligheid en hulp bij onderhoud en dergelijke.