18 juni start Ronde Noord Holland

Start inschrijving 25ste editie YSY Ronde om Noord-Holland, dé zeilwedstrijd om de wateren van Noord -Holland met finish in IJmuiden. 
De YSY Ronde om Noord-Holland is de zeilwedstrijd, die Yachtclub Seaport IJmuiden voor de 25ste keer organiseert. Op vrijdag 18 juni varen voor de 25ste keer weer ruim 120 zeilboten de YSY Ronde om Noord-Holland. Een zeilrace die start in Bataviahaven te Lelystad en eindigt tussen de pieren van IJmuiden
De inschrijving voor dit jaarlijkse evenement start op 1 maart. Deze zeilwedstrijd is zowel voor de geoefende wedstrijdzeilers, als zeilers die minder ervaren zijn om van zoet naar zout te varen. Wat is mooier om met ruim 100 boten ’s nachts over de Waddenzee te varen, wetend dat je niet alleen bent. Daarom is deze race ook een prima tocht voor de zeiler met minder wedstrijdervaring om het spel met de elementen te leren kennen.

Vanwege de populariteit onder Flevomare-leden kent de Ronde Noord Holland een speciaal Flevomare-klassement. Dit klassement wortdt opgemaakt wanneer er zich minimaal 7 boten hebben ingeschreven!!

Informatie zie: https://rondeomnoordholland.nl