Bij de bekendmaking van de uitslag kon wedstrijdleider Leo van Raam niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het inleveren van een finishbriefje is. Ruim 30 boten aan de start (het juiste aantal was niet na te gaan), die na een avond hard zeilen en masse richting finish denderden. De mannen van het finishschip Jelle hadden het er moeilijk mee. Niet alle zeilnummers konden worden genoteerd. Dus de uitslag kan nog aangepast worden.

Van de 11 in de ORC-1 waargenomen boten bij de finish was Team Fun-X wederom de beste. Vier keer gestart en 4x gewonnen. De 2e plek was voor de Decatur en de SiX-pack werd 3e.

Vooralsnog 10 gefinishte boten in de ORC-2. Een mooie 1e plaats voor de White Hawk met de J-Power op plaats 2. En de Tri-Eau (Emile van Raam) op plaats 3. Dezelfde drie boten in de top-3 maar nu in andere volgorde.

Een mooi veld van zeker 9 boten in de SW-klasse. Wederom een overwinning voor de Hatse Flatse (Mario Bakker), de 2e op rij, met de Seven (Marco Faasse) op plaats 2 en de Tuulikki (Nils Ruigrok) als derde.

flevomare icoon

Sponsoren