Flevomare logo
Terschelling bij jachthaven

Kosten

Deelname aan de VP AK is gratis. Alle overige kosten (havengeld etc.) zijn voor eigen rekening.


inschrijven

VP AK 02-06 2017

De Voor Pampus (Nu Harbor House, Muiderzand) naar Het Amsterdamsche Koffijhuis (West–Terschelling) zeiltocht is ontstaan uit de vele bezoeken van de organisator(en) aan beide horeca gelegenheden en de uitdaging om zonder tussenstop beide gelegenheden in een dag te bezoeken. De enige stops die er zijn, zijn de sluisschuttingen, bij Enkhuizen en Kornwerd.

De tocht wordt alleen onderbroken als de wind boven 7 bft. is (uiteraard bepaald de schipper te allen tijde of er gevaren wordt of niet) of als hij te zwak is om op tijd het tij bij Kornwerderzand te halen. Dan wordt de tocht afgebroken bij Makkum.

Aan de tocht is geen wedstrijdelement verbonden. Wel wordt verwacht dat het eerst binnenkomende schip, het eerste drankje aan de 2-de binnenkomer doneert, zo ook 2 aan 3 enz. De opvallendste prestatie wordt onderscheiden met de 'gouden spoelborstel' wissel trofee.

De terugtocht is niet door de organisatie verzorgt en is op eigen gelegenheid. Wij wensen u een aangename tocht.


Meer info volgt.

bepalingen


logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand