Flevomare Nieuws december 2018

Opmaak niet goed? Klik hier voor de webversie

 

 

 

Het bestuur van Flevomare wenst iedereen
mooie kerstdagen en een gezond en prachtig zeijaar 2019

 

 

16 januari Nieuwjaarsborrel en Winter Reunie 

(reisverslag van een tocht naar Noorwegen)

 

Op woensdag 16 januari nodigt het bestuur alle leden uit voor een Nieuwjaarsborrel in het Regatta Center Muiderzand. Na een toast op het nieuwe jaar met oliebollen(?) zal ons lid Michael Kortbeek (van de MaX) een presentatie geven van zijn reis naar Noorwegen. Prachtige plaatjes ondersteund met een mooi verhaal!!

Sognefjord

 

 

 

Evenementenkalender 2019

 

2019 zal ook weer bol staan van de diverse zeilactiviteiten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet in onze EVENEMENTENKALENDER 2019. Hoogtepunten natuurlijk de wekelijkse WAR (1e wedstrijd op 10 april) en de Almere Regatta op 18 en 19 mei. Omdat veel leden ook meedoen aan andere wedstrijden (Rondje Noord-Holland, 24 uurs, etc) zijn ook deze vermeld. Onderaan een overzicht van de vakanties in 2019.

Wanneer je het plaatje hiernaast aanklikt. kom je via een link op de site waar je deze SAILING kalender (niet te verwarren met de vroegere Flevomarekalender) kunt bestellen.

 

Afbeeldingsresultaat voor kalender 2019


 

 

Hanneke Beers' zeilervaringen gebundeld in een prachtig boek 

 

BOATS+BEERS - Ongereefde avonturen van een yachting journalist
 
Een paar weken geleden is BOATS+BEERS in de sociëteit van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roevereniging in Muiden gelanceerd! Tijdens de feestelijke lancering werd het eerste exemplaar door de schrijfster van het boek – yachting journalist Hanneke Beers – aangeboden aan Vendée Globe zeiler Pieter Heerema.
‘BOATS+BEERS – ongereefde avonturen van een yachting journalist’ is een prachtig vormgegeven boek met een aantal van de beste zeilverhalen die Hanneke Beers de afgelopen 20 jaar heeft geschreven, beginnend bij de Régates Royales in 1998 en eindigend met de Superyacht Cup Palma in 2018. 

Pampus Regatta
Het verhaal over Pampus Regatta 2016 mag zeker niet onvermeld blijven. Veel Flevomareleden komen hier aan het woord. Daarbij een prachtige beschrijving van de wedstrijdzeilsport zoals veel van onze leden dit tijdens onze wekelijkse wedstrijden ervaren.
 

BOATS+BEERS is een geweldig cadeau of relatiegeschenk voor iedere (wedstrijd)zeiler. Dit exclusieve boek is - in gelimiteerde oplage – online te bestellen via www.boatsbeers.nl én te koop bij aantal gerenommeerde watersportwinkels, waaronder George Kniest.

 

 

Agenda

 

Woensdag 16 januari
19.30 uur Nieuwjaarsreceptie en
lezing reis Noorwegen

Woensdag 13 februari
19:30 uur Winter Reünie
Zeiltrim 

Zondag 10 maart
12:00 uur 6e WinterWedstrijd

Woensdag 13 maart
19.30 uur Winter Reunie
ALV en lezing Schuttevaerrace

Zondag 10 maart
12:00 uur 7e WinterWedstrijd