Flevomare Nieuws December 2017

Opmaak niet goed? Klik hier voor de webversie

 

 

 

 

Winter Reünie 17 januari 2018

 

Nieuwjaarsreceptie en alles over de strijd tegen het fonteinkruid

 

Het bestuur nodigt op 17 januari 2018 al haar leden met partners uit om het glas met jullie te heffen op een mooi nieuw vaarseizoen. Wij kijken vooruit naar het nieuwe jaar en praten jullie bij over onze gezamenlijke strijd tegen de waterplanten (wat is er al gedaan en wat zijn we van plan te doen).

Dit doen wij samen met Marina Muiderzand en Watersportvereniging "de Roerkoning". Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in het vernieuwde HarborHouse. In verband met de catering horen wij graag of je erbij bent. 

 

 

 

 

 

Winter Reünie 7 februari 2018

 

Flevomare-lid Sander van Doorn vertelt over zijn ervaringen in de Minitransat 2017

 

Sander van Doorn eindigde de MiniTransat 2017 als 27e in zijn klasse. Over de 4771 gevaren mijlen deed hij 28 dagen, 23 uur, 29 minuten en 10 seconden. Zijn gemiddelde was 6,9 kts.

De MiniTransat is een loodzware solowedstrijd over de Atlantische Oceaan in een 6,50 meter lange zeilboot. 

Op 7 februari vertelt Sander zijn verhaal aan geïnteresseerden in Regatta Center Muiderzand. Wil je er bij bij zijn? Inloop vanaf 19.00 uur. We beginnen om 19.30 uur. 
In verband met de voorbereiding en het aantal bezoekers willen we graag dat je je aanmeldt, via onderstaande link.
 

 

 

 

Verenigingsboot Flevomare1

 

Het bestuur wil de leden/booteigenaren in de gelegenheid stellen om kennis te maken met onze verenigingsboot de Flevomare1. Wil je met (een deel van) je bemanning of familie een keer in deze geweldig zeilende boot varen, of heb je geboot verkocht en wil je toch een nog een keertje varen, neem dan contact op met onze secretaris Olivier Verhaar via de onderstaande link.

 

 

 

 

Activiteitenkalender 2018

 

Wil je weten wanneer de 1e WAR gepland staat, de Almere Regatta wordt gehouden of de 4-uren van flevomare of het Valkenfestival, klik dan HIER voor de Activiteitenkalender 2018. Per maand en datum zijn alle Flevomare activiteiten overzichtelijk weergegeven.

 

 

Bemanningslid worden?

 

 

Tijdens de WAR komen veel bemanningsleden na afloop van de wedstrijd met hun schipper naar het Regatta Center om onder het genot van een drankje en bitterballen de wedstrijd te "evalueren", bij te kletsen en de uitslag te horen.

 

Op dat moment ben je onderdeel van het verenigingsgebeuren van Flevomare. Wat zou er mooier zijn dat je dan ook lid bent van Flevomare. Het bestuur nodigt iedereen die nog geen lid is uit om voor slechts € 30,- per jaar lid te worden van Flevomare. Je krijgt dan een slagboompas voor de woensdagavond (gedurende de periode van de WAR) en hoef je dus niet meer helemaal het haventerrein over te lopen, terug naar de parkeerplaats. Daarnaast mag je gratis deelnemen aan alle andere verenigingsactiviteiten, tenzij voor een bepaalde activiteit anders vermeld.

Nog even iets anders.
De boot verkocht? Vertrekt u naar een andere haven? Jammer! Maar wat de reden ook mag zijn, hierbij een oproep aan onze leden die per 1 januari 2018 hun lidmaatschap willen beëindigen.
Maar doe dit in ieder geval VOOR 1 januari 2018!
 

 

 

 

Agenda

 

woensdag 17 januari
Nieuwjaarsreceptie en Winter Reünie 
i.s.m. Marina Muiderzand en de Roerkoning
19.30 uur Harbor House

woensdag 7 februari
Winter Reunie
Sander van Doorn vertelt over zijn Minitransat 2017
19.30 uur Regatta Center Muiderzand

zondag 4 maart
5e winterwedstrijd 12.00 uur

woensdag 14 maart
Jaarvergadering/Winter Reünie met Rien van Zwienen
19.30 uur Regatta Center Muiderzand

zondag 18 maart
6e winterwedstrijd 12.00 uur

zondag 1 april
7e winterwedstrijd 12.00 uur

woensdag 4 april
WAR_ming-up met Ysbrand Endt
19.30 uur Regatta Center Muiderzand

woensdag 11 april
1e WoensdagAvondWedstrijd (WAR)