Flevomare logo


Tweede ronde Eredivisie.

Op 10, 11 en 12 juni a.s. neemt Team Flevomare deel aan de tweede ronde van het eredivisiezeilen. Dit keer in Giesbeek. Er wordt gezeild in een door de organisatie ter beschikking gestelde J-70. De wedstrijden duren een kwartier en volgen elkaar in sneltrein vaart op. Er varen telkens zes duidelijk te herkennen boten en zijn zo goed voor het publiek te volgen. Op de kant of online.
Ga naar http://eredivisiezeilen.nl/ en vervolgens live center. Er is een realtime video verslag en de boten zijn via een tracker te volgen. Positiewisseling gaan snel. Een foutje en je bent een paar plaatsen kwijt; gelukkig werkt het ook omgekeerd: een goed keuze kan weer plaatsen winst opleveren.

Steun het team via LIKES op: https://www.facebook.com/Team-Flevomare-Eredivisie. Dat hebben we hard nodig want we moeten nog een paar plekken stijgen. Moeilijk genoeg want andere verenigingen hebben hard doorgetraind in de winter. Lees het verslag in het laatste nummer van Ziltmagazine.
Gelukkig heeft Flevomare veel ervaring en talent: heel veel succes Marjol Edens, Marijn Breuklander, Joachim Pach en Robin van Bienen,  En net zo belangrijk: heel veel zeilplezier.

 

logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand