Flevomare logo
 

Bemanningsleden bieden zich aan

(18-5-2017)

Mijn naam ik Fenneke van den Brand, ik ben 27 jaar.
Mijn zeilervaring begint, zoals velen, in een optimist. Dit was in lithooijen, aan de maas. Met mijn ouders heb ik van kleins af aan gevaren op de nederlandse binnenwateren en waddenzee.
Samen met mijn broer heb ik wedstrijden gevaren in een schakel. Later heb ik, onder anderen,  3 jaar op een maxfun 25 gevaren met als vast ligplaats marina muiderzand. Hiermee heb ik deelgenomen aan de winterwedstrijden op de Braassemermeer.
Vervolgens heb ik 4 jaar gevaren op een J39, wederom met als vast ligplaats marina muiderzand. Met de J39 heb ik veel op het IJssel/markermeer en zee gevaren. Voor de Nederlandse / Belgische kust maar ook naar Engeland.
Afgelopen jaar heb ik woensdag avond wedstrijden gevaren op de maas in lithooijen, waar het allemaal begonnen is.
Andere hobby's van mij zijn kitesurfen, hockey en hardlopen.

Recent ben ik naar Amersfoort verhuisd, in verband met een nieuwe baan als ANIOS (basisarts) Chirurgie. Vandaar dat ik nu benader met mijn vraag of er binnen u vereniging nog vraag is naar bemanningsleden.
Ik denk dat ik met mijn zeilervaring, maar zeker ook mijn enthousiasme, een goede bijdrage kan leveren aan een van de team bij u vereniging.

Met vriendelijke groet,
Fenneke van den Brand.
0629738464
fennekevandenbrand@gmail.com


(15-2-2017)

Het lijkt mij geweldig weer deel uit te maken van een enthousiast zeil team. In 2009 en 2010 heb ik twee seizoenen in een vast team de woensdagavond wedstrijden gezeild en tevens alle grote IJsselmeerwedstrijden met dezelfde groep zeilers. De afgelopen jaren heb ik 3 keer met mijn familie een zeiljacht gehuurd voor een zomervakantie op het IJsselmeer. CWO 1 en 2 kajuitjacht heb ik op zak en voor juni ben ik ingeschreven voor de CWO3 cursus bij Amorgos. In april zeil ik een week in Grienkenland ook met Amorgos. Voor het zeilseizoen 2017 zoek ik op Marina Muiderzand een zeil team waar ik als bemanningslid een goede bijdrage kan maken.
Bert Roldaan, 06 121 77 865


(3-6-2016)

Mijn naam is Jop Munneke en al enige tijd droom ik ervan om een grote zeiltocht te maken: de Atlantische Oceaan over en misschien verder. Dit jaar heb ik besloten om dan ook stappen te zetten om een dergelijke overtocht te gaan realiseren.
Ik wil daarom zoveel mogelijk zeilervaring opdoen. Ik volg nu een catamarancursus bij sail-today en ik zoek mogelijkheden om ook met grotere zeiljachten mee te varen. Ik denk dat wedstrijdzeilen een ideale manier is om snel veel te leren over zeilen en het lijkt me erg fijn om op een vaste woensdagavond me te committeren aan het zeilen van wedstrijden. Ik heb nog weinig ervaring, maar wil graag leren. Ook ben ik van plan om deze winter me wat meer in de theorie te verdiepen en cursussen te gaan volgen.
Naast zeilen houd ik van klimmen, fietsen en reizen. Ik ben 29 jaar en woon in Utrecht. Mocht je een plek hebben op de woensdagavond, of voor andere zeilevenementen waarvoor je bemanning zoekt, aarzel dan niet contact op te nemen. Je kunt me bereiken op jopmunneke@gmail.com.

(24-3-2016)
Ik zou mij graag als bemanningslid willen aanmelden voor bijv de woensdagavond regattas. Indien ik weet of daar mogelijkheden zullen zijn, word ik uiteraard lid.
 Achtergrond:
Ik heb zeilervaring op kajuitzeiljachten inclusief enkele diploma's. Ik heb nog geen wedstrijdervaring. 
Vriendelijke groeten,
Lot van der Wal
Ellecom


logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand