Flevomare Nieuws augustus 2017

Opmaak niet goed? Klik hier voor de webversie

 

 

 

 

Flevomare Toerweekend naar Lelystad
op 2 en 3 september

 


Het bestuur van WSV Flevomare nodigt leden en ligplaatshouders van Marina Muiderzand uit voor een toertocht in het weekend van 2 en 3 september. Zaterdag 2 september na het boodschappen doen en na het sporten van de kinderen, zeilen (of motoren) naar de Bataviahaven Lelystad.

Afmeren na 12 uur samen op een voor Flevomare gereserveerde ligplaats. Geniet van de gastvrijheid van de omgeving of breng een bezoek aan het Poldermuseum of Bataviawerf.

Zondag winkelen in Bataviastad Lelystad en daarna terug naar Muiderzand voor een strand BBQ bij STEEL CREEK BEACH GRILL. Als je geïnteresseerd ben om mee te gaan, meld je dan voor 26 augustus aan bij Rob Lewis via onderstaande link. 
 

De kosten zijn: liggeld Bataviahaven, eten drinken zaterdagavond en zondag (ontbijt en lunch). De kosten voor de BBQ bedragen €12,50 p.p. voor volwassenen en € 6 per kind tot en met 11 jaar, excl. drinken. Het verschil wordt gesponsord door Flevomare.

Een bezoek aan het Poldermuseum incl. Bataviawerf (geopend van 10.00-17.00 uur) wordt eveneens gesponsord door Flevomare. Heb je een Museumjaarkaart: neem deze mee!

Kun of wil je niet mee met de toertocht, maar wel aansluiten bij de BBQ, dat kan zeker. Wel even aanmelden. De voorwaarden staan hierboven.

.

 

 

 

PAMPUS REGATTA 2017 op 9 en 10 september

 

WSV Flevomare organiseert samen met R&ZV Naarden en Zeilvereniging “Het Y” de Pampus Regatta. Dit is een wedstrijd waarbij sfeer en gezelligheid net zo belangrijk zijn als de uitslag met een BBQ en feestavond op zaterdag en de uitslag op zondagmiddag.

Op zaterdag zijn er 3 starts voor een up- and down baan. Op zondag is er een langebaan wedstrijd. Je kan inschrijven voor beide dagen, maar ook voor één dag. Je kan inschrijven in de ORC en SW (ongemeten) klasse.

Erg populair bij de Pampus Regatta zijn de kwarttonners, die altijd een mooi veld aan de start hebben. De sfeer en ambiance in Durgerdam bij Het Y is zeker voor deze boten aantrekkelijk. Bij de Pampus Regatta wordt er ook door verenigingen gestreden om het “Verenigingskampioenschap Regio Pampus”.Elke vereniging wijst drie boten aan die (naast hun individuele klassement) voor deze prijs zullen strijden en in ons geval dus Flevomare zullen vertegenwoordigen. 

Nieuw is dat dit jaar de winnaar de Jan Arts Trofee voor één jaar in bezit krijgt (vergelijkbaar met de Gouden Peddel).

Zeilers Flevomare, schrijf je dus in voor de Pampus Regatta via onderstaande link.


 

 

 

Agenda

 

 

woensdag 19 augustus
19.30 uur WAR

woensdag 26 augustus
19.30 uur WAR

zaterdag/zondag 2 en 3 september
Toertocht naar Lelystad

woensdag 6 september
19.30 uur WAR (laatste voor 2017)

zaterdag/zondag 9 en 10 september
Pampus Regatta Durgerdam 

donderdag 21 september
Protestafhandeling WAR

zondag 24 september
Valkenfestival

zondag 1 oktober
12.00 uur 1e winterwedstrijd

zondag 15 oktober
12.00 uur 2e winterwedstrijd
aansluitend prijsuitreiking WAR 2017

zondag 29 oktober
12.00 uur 3e winterwedstrijd