Flevomare Nieuws April 2018

 

 

 

4 april EXTRA ALV

 

Woensdag 4 april voorafgaande aan de WARming-Up is er een extra ALV. U kunt dan stemmen m.b.t. voorgestelde statutenwijziging. 

Het betreft 1 agendapunt: Statutenwijziging.

Locatie: Regatta Center Muiderzand.
Aanvang: 19.30 uur

Deze extra ALV is nodig gebleken omdat bij de vorige ALV op 14 maart het quorum niet aanwezig was. Bij deze vergadering is het voldoende dat de helft plus een van de aanwezige leden voor het voorstel stemt om de statutenwijziging te kunnen realiseren. De agenda voor deze extra ALV vind je via onderstaande link.

 

 

 

4 april WAR-ming UP met Ysbrand Endt

 

 

Om ons allen voor te bereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen en dan met name de WoensdagAvondRegatta (WAR), geeft Ysbrand Endt ons tips en trucs over het wedstrijdzeilen.
Ysbrand is geen onbekende bij Flevomare. Een aantal jaren geleden was hij te gast met zijn partner Christa ten Brinke om te vertellen over hun Mini-Transat, die zij beiden gevaren hebben. Ysbrand kan bogen op veel wedstrijdervaring op o.a. de Sanya. 
Ysbrand zal o.a. de samenwerking aan boord tijdens de wedstrijd bespreken. Tevens is hem gevraagd om de (on)mogelijkheden van een halfwindse start toe te lichten.

Uiteraard is ook de de wedstrijdcommissie aanwezig om een aantal belangrijke aandachtspunten toe te lichten.

 

 

WAR 2018 gaat beginnen!!

 

Op woensdagavond 11 april begint alweer de WAR 2018. Tot en met 5 september wordt er (bijna) wekelijks gevaren op het Markermeer. Heb je je nog niet aangemeld: dit kan via onderstaande link. 

 

 

 

Mogen wij even voorstellen de FLEVOMARE 1

 

Onze verenigingsboot heeft een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Onderwaterschip is behandeld, romp en opbouw zijn gepoetst. En het resultaat is duidelijk te zien.
Met de medewerking van Ton van Aken (van de Jonas) van Topreklame hebben ook onze sponsoren een plaats op de romp gekregen.
Ook de naam is veranderd: de boot heet voortaan Flevomare 1.
Dankzij de materialen van de gebroeders de Zeeuw (Decatur) is ook de carbon-mast opnieuw in de lak gezet. 
NB. Bij het ter perse gaan van deze editie moest de mast nog geplaatst worden.

 

 

 

PARKEERPAS voor Bemanningsleden

 

Tijdens de WAR komen veel bemanningsleden na afloop van de wedstrijd met hun schipper naar het Regatta Center om onder het genot van een drankje en bitterballen de wedstrijd te "evalueren", bij te kletsen en de uitslag te horen.

 

Op dat moment ben je onderdeel van het verenigingsgebeuren van Flevomare. Het bestuur nodigt deze mensen uit om voor slechts € 30,- per jaar lid te worden van Flevomare. Je krijgt dan een parkeerpas voor de woensdagavond (gedurende de periode van de WAR) en hoef je dus niet meer helemaal het haventerrein over te lopen, terug naar de parkeerplaats. Daarnaast mag je gratis deelnemen aan alle andere verenigingsactiviteiten, tenzij voor een bepaalde activiteit anders vermeld.

 

 

 

Agenda

 

maandag 2 april
7e winterwedstrijd 12.00 uur

woensdag 4 april
Extra ALV/ WARming-up
19.30 uur Regatta Center Muiderzand

woensdag 11 april
1e WoensdagAvondWedstrijd

zaterdag/zondag 2 en 3 juni
Almere Regatta

zondag 10 juni
4 uren van Flevomare

zaterdag/zondag 8 en 9 september
Pampus Regatta