Flevomare logo


Nieuwe sponsor voor Flevomare01

Sinds deze week wordt de J/70 van Flevomare ondersteund door Schonewille & Schonewille, het kantoor voor legal mediation. Naast deze nieuwe sponsor worden we ondersteund door Marina Muiderzand, Quantum Sails en het project Duin van Amvest.
De nieuwe stickers zijn wederom aangebracht door Ton van Aken via zijn bedrijf TOP Reklame uit Huizen. Marina Muiderzand heeft de boot voor de werkzaamheden op de kant gezet.
De Flevomare01 zetten we als vereniging in als opleidingsboot. Vier Flevomare leden trainen om beurt een groep. Ook is de Flevomare01 iedere week aan de start bij de WAR. Aan het roer zoveel mogelijk iedere keer een ander lid. Zo krijgt iedereen de kans om ervaring op te doen met alle posities in de boot. Zo hopen we als Flevomare bij te dragen aan de ontwikkeling van de zeilsport.
Behalve de wedstrijdgroep is er ook een aantal leden die het leuk vindt om zijn of haar zeilprestaties te verbeteren, zonder direct aan wedstrijden deel te nemen. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden. Dus weet je iemand, wijs hem op de mogelijkheden via www.almerezeilt.nl . Wil je zelf eens kennismaken met de J/70 laat het ons weten, dan regelen we dat. Niets zo leuk als eens hard onder genaker over het Markermeer te “spuiten”.logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand