Flevomare logo
 

Seizoensafsluiting 2018 !

Goura Victoria wint de Overall beker.

Het was volle bak in het Regatta Center Muiderzand bij de zeer gezellige seizoensafsluiting 2018 van Flevomare. Al vrij snel nadat de deelnemers van de eerste Winterwedstrijd gefinisht waren begon het vol te stromen. Ruim 70 leden, bemanningsleden, familie waren aanwezig bij de prijsuitreiking van de WAR2018. Alle prijswinnende boten waren vertegenwoordigd.

De Wedstrijdcommissie had weliswaar (noodgedwongen) gekozen voor traditionele bekers, maar het formaat van toekenning was omgekeerd. De eerste prijswinnaars ontvingen de kleinste bekers en de 4e prijswinnaars de grootste. Een bijzondere geste die zeer werd gewaardeerd.

De prijs voor de beste prestatie van de WAR2018 was voor de Goura Victoria. Van de 11 meetellende wedstrijden wisten ook 11x een 1e plaats te behalen.

De supergezellige bijeenkomst werd afgesloten met een Chinees buffet. De overige uitslagen vind je op http://www.flevomare.nl/eindstand%202018.php.

logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand