Flevomare logo

 

 


Pampus Regatta 2018 op 8 en 9 september.

Daar horen meer Flevomare-leden bij!!

We kennen allemaal de Pampus Regatta: een nieuwe regatta met een oude historie. Het is de samenvoeging van de Trintelrace (1957) van Zeilvereniging Het Y en WSV Flevomare, en de Hooikistrace (1983) van Roei- en Zeilvereniging Naarden. De organisatie heeft als doel om professioneel georganiseerde wedstrijden bereikbaar te maken voor zowel beginnende wedstrijdzeilers als ervaren wedstrijdzeilers. De Pampus Regatta is dé seizoenafsluiter van het IJmeer en Gooimeer, en is open voor alle schepen. Inschrijfgeld bedraagt € 40 per boot voor de hele regatta en € 30 per boot voor één dag. De volgende klassen zullen starten: SW, ORC, J80, Marieholm IF, 1/4 ton en overige eenheidsklasse. Schrijf nu in!

Niet alleen de wedstrijden worden professioneel georganiseerd, ook met het walprogramma wordt serieus uitgepakt. Zaterdagavond is er een gezellig feest in de haven van Zeilvereniging Het Y (Durgerdam) met live muziek en een barbecue. Vergeet niet je crew aan te melden voor de BBQ (€ 18 p.p.). Dit kan via het inschrijfformulier. Bovendien verblijven deelnemende schepen gratis in de jachthaven van zeilvereniging het Y van vrijdag tot maandag.

logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand