Flevomare logo

WSV Flevomare uitnodiging

Op zondag 10 juni wordt de “4 uren van Flevomare” gehouden, waaraan alle ligplaatshouders van Marina Muiderzand en uiteraard de Flevomare leden gratis kunnen deelnemen. Dit is een plezierig zeilevenement voor het gehele gezin. Lekker zeilen zonder schuingaan en kruisen. U moet dan wel de juiste keuzes maken. Het is bij dit evenement namelijk de bedoeling dat u in 4 uur zoveel mogelijk mijlen vaart, maar u moet zelf uw baan samenstellen uit een aantal rakken zoals omschreven in de wedstrijdbepalingen. Er wordt gezeild volgens SW handicap, die we gratis voor u berekenen.
Hieronder ziet u een kaartje met de rakken. U mag alle rakken twee keer varen en moet dat ononderbroken doen. U vaart natuurlijk het snelst als u halve wind vaart en dat is de truc van de puzzel en ook de mooiste koers om te varen. De start is om 12 uur en u moet proberen om precies om 16 uur te finishen. Bent u te vroeg dan kost u dat mijlen en bent u te laat dan worden er strafmijlen van uw totaal afgetrokken.


Omdat het gezin centraal staat bij dit evenement geven kinderen een grotere kans op een goede klassering. Voor ieder kind t/m 12 jaar aan boord wordt uw SW handicap 2% gunstiger!! Tevens is er voor alle kinderen in die leeftijd die de 4 uren volbrengen na afloop een medaille.
In het Regatta Center Muiderzand is om 10:30 uur een palaver met gratis koffie. Daarbij is er natuurlijk alle gelegenheid op informele basis kennis met andere deelnemers te maken en informatie uit te wisselen. Om ca. 17:30 uur is de prijsuitreiking bij Beach Grill Steel Creek op het strand. Daarna kunt u deelnemen aan de Flevomare BBQ. Kosten € 25,-- per persoon en voor kinderen € 15,-- per kind.
Als u geïnteresseerd ben om mee te doen neem dan voor 15 juni contact op met Leo van Raam, voorzitter van de wedstrijdcommissie van Flevomare. Tel. 0294-430249 of stuur hem een e-mail: voorzitter@flevomare.nl
U kunt ook inschrijven door op Inschrijven te klikken.

 
logobalk knowledgeplaza Marina Muiderzand Creative Skills George Kniest harbor-house Ship Shape X-Yachts lettenmeijer quantumsails YCM regatta center muiderzand